AFTEN
JULEMENU
17:00 – 22:00
- Confiteret andServeret med hvide kartofler, rødkål og andesauce
- RisalamandeServeret med kirsebærsauce
Dkr. 299,-
FORRETTER
- Caviar 30 gr.Dkr. 399,-Serveres med ristet toast, skalotteløg, purløg og cremefraiche.
- Østers 6 eller 12 stk.Dkr. 179,- / Dkr. 329,-Fine de claire østers serveres med vinaigrette og citron.
- Halv HummerDkr. 249,-Halv canadisk hummer serveres med baguette og sauce bearnaise.
- Fransk Land PatéDkr. 139,-Serveret med baguette, Dijon sennep og cornichons.
- Svampe ToastDkr. 139,-Flødestuvede svampe serveres på grillet franskbrød toppet med friske urter.
- Fransk løgsuppeDkr. 149,-Dampende varm løgsuppe serveres med baguette og gratineret med gruyere.
- KartoffelsuppeDkr. 149,-Dampende varm cremet kartoffel og porresuppe med urter.
TATAR
Hovedret serveres med pomfritter
- .Forret / Hovedret
- Lakse TatarDkr. 159,- / 279,-Groft skåret laks rørt med peberrodscreme og toppet med rugbrødschips og dild.
- Klassisk TatarDkr. 159,- / 279,-Hakket oksekød serveres med løg, kapers, rødbeder, cornichons, æggeblomme og peberrod.
- Rørt TatarDkr. 159,- / 279,-Fint skåret oksekød rørt med æggeblomme, kapers, cornichons, purløg og cognac.
- Kalve TatarDkr. 159,- / 279,-Hakket kalvekød toppet med Comté, trøffelmayonnaise, rodfrugt chips og karse.
- Tatar Selection - Udvalg af tatarDkr. 299,-Laks – Kalv – Rørt
Serveres med blandet salat eller pommes frites.
HOVEDRETTER
- Salade Chevre ChaudDkr. 179,-Gratineret gedeost serveres på en blandet salat, toppet med pære og balsamico.
- Ovnbagt LaksDkr. 259,-Serveret med sauteret spinat, små kartofler og sauce hollandaise.
- Meunièrestegt RødspætteDkr. 299,-Serveret med kapers, kartofler og smørsauce a la meunière.
- Hel HummerDkr. 469,-Canadisk hummer serveres med baguette og sauce bearnaise.
- Surf ‘n’ Turf DeluxeDkr. 489,-Halv hummer & rib-eye serveres med sauce bearnaise og pommes frites.
- Bistro BurgerDkr. 209,-Briochebolle med 200 g hakket okse, cheddarost og hjertesalat. Serveres med pommes frites og mayonnaise.
- Coq au Vin RougeDkr. 239,-Klassisk fransk gryderet med kylling, perleløg, gulerod og rødvin. Serveret med baguette.
- Confiteret AndDkr. 259,-Confiteret andelår med rødkål, kartofler og andesauce.
- LammekroneDkr. 299,-Serveret med knuste kartofler, karotter og timiansauce.
- Steak FritesDkr. 299,-250g Rib-eye serveres med sauce bearnaise og pommes frites.
TILVALG
- Pommes fritesDkr. 69,-
- KartoflerDkr. 69,-
- SalatDkr. 69,-
OST
- 4 stykker ostDkr. 149,-Comté Affine
Morbier
Gruyere
Fourme d´Ambert BleuServeres med ristet rugbrød og sødt.
- Et stykke ostDkr. 79,-Comté Affine
Morbier
Gruyere
Fourme d´Ambert BleuServeres med ristet rugbrød og sødt.
DESSERT
- Crème BrûléeDkr. 99,-
- ChokolademousseDkr. 99,-
- VaniljeisDkr. 99,-
- SkovbærtærteDkr. 99,-