AFTEN

AFTEN

JULEMENU

17:00 – 22:00

  • Confiteret and
    Serveret med hvide kartofler, rødkål og andesauce
  • Risalamande
    Serveret med kirsebærsauce

Dkr. 299,-

FORRETTER

  • Caviar 30 gr.
    Dkr. 399,-
    Serveres med ristet toast, skalotteløg, purløg og cremefraiche.
  • Østers 6 eller 12 stk.
    Dkr. 179,- / Dkr. 329,-
    Fine de claire østers serveres med vinaigrette og citron.
  • Halv Hummer
    Dkr. 249,-
    Halv canadisk hummer serveres med baguette og sauce bearnaise.
  • Fransk Land Paté
    Dkr. 139,-
    Serveret med baguette, Dijon sennep og cornichons.
  • Svampe Toast
    Dkr. 139,-
    Flødestuvede svampe serveres på grillet franskbrød toppet med friske urter.
  • Fransk løgsuppe
    Dkr. 149,-
    Dampende varm løgsuppe serveres med baguette og gratineret med gruyere.
  • Kartoffelsuppe
    Dkr. 149,-
    Dampende varm cremet kartoffel og porresuppe med urter.

TATAR

Hovedret serveres med pomfritter

  • .
    Forret / Hovedret
  • Lakse Tatar
    Dkr. 159,- / 279,-
    Groft skåret laks rørt med peberrodscreme og toppet med rugbrødschips og dild.
  • Klassisk Tatar
    Dkr. 159,- / 279,-
    Hakket oksekød serveres med løg, kapers, rødbeder, cornichons, æggeblomme og peberrod.
  • Rørt Tatar
    Dkr. 159,- / 279,-
    Fint skåret oksekød rørt med æggeblomme, kapers, cornichons, purløg og cognac.
  • Kalve Tatar
    Dkr. 159,- / 279,-
    Hakket kalvekød toppet med Comté, trøffelmayonnaise, rodfrugt chips og karse.
  • Tatar Selection - Udvalg af tatar
    Dkr. 299,-
    Laks – Kalv – Rørt
    Serveres med blandet salat eller pommes frites.

HOVEDRETTER

  • Salade Chevre Chaud
    Dkr. 179,-
    Gratineret gedeost serveres på en blandet salat, toppet med pære og balsamico.
  • Ovnbagt Laks
    Dkr. 259,-
    Serveret med sauteret spinat, små kartofler og sauce hollandaise.
  • Meunièrestegt Rødspætte
    Dkr. 299,-
    Serveret med kapers, kartofler og smørsauce a la meunière.
  • Hel Hummer
    Dkr. 469,-
    Canadisk hummer serveres med baguette og sauce bearnaise.
  • Surf ‘n’ Turf Deluxe
    Dkr. 489,-
    Halv hummer & rib-eye serveres med sauce bearnaise og pommes frites.
  • Bistro Burger
    Dkr. 209,-
    Briochebolle med 200 g hakket okse, cheddarost og hjertesalat. Serveres med pommes frites og mayonnaise.
  • Coq au Vin Rouge
    Dkr. 239,-
    Klassisk fransk gryderet med kylling, perleløg, gulerod og rødvin. Serveret med baguette.
  • Confiteret And
    Dkr. 259,-
    Confiteret andelår med rødkål, kartofler og andesauce.
  • Lammekrone
    Dkr. 299,-
    Serveret med knuste kartofler, karotter og timiansauce.
  • Steak Frites
    Dkr. 299,-
    250g Rib-eye serveres med sauce bearnaise og pommes frites.

TILVALG

  • Pommes frites
    Dkr. 69,-
  • Kartofler
    Dkr. 69,-
  • Salat
    Dkr. 69,-

OST

  • 4 stykker ost
    Dkr. 149,-
    Comté Affine
    Morbier
    Gruyere
    Fourme d´Ambert Bleu

    Serveres med ristet rugbrød og sødt.

  • Et stykke ost
    Dkr. 79,-
    Comté Affine
    Morbier
    Gruyere
    Fourme d´Ambert Bleu

    Serveres med ristet rugbrød og sødt.

DESSERT

  • Crème Brûlée
    Dkr. 99,-
  • Chokolademousse
    Dkr. 99,-
  • Vaniljeis
    Dkr. 99,-
  • Skovbærtærte
    Dkr. 99,-