AFTEN

AFTEN

JULEMENU

17:00 – 22:00

  • Confiteret and
    Serveret med hvide kartofler, rødkål og andesauce
  • Risalamande
    Serveret med kirsebærsauce

Dkr. 299,-

FORRETTER

  • Caviar 30 gr.
    Dkr. 399,-
    Antonius Sibirian 5* caviar serveres med toast, creme fraiche, skalotteløg og purløg.
  • 6 østers
    Dkr. 179,-
    Fine de claire østers serveres med vinaigrette og citron.
  • Halv Hummer
    Dkr. 239,-
    Halv canadisk hummer serveres med baguette og bearnaise.
  • Røget laks
    Dkr. 169,-
    Røget norsk laks serveres med hjerte salat og urtedressing.
  • Gedeost salat
    Dkr. 179,-
    Gratineret gedeost serveres på en blandet salat, toppet med pære og balsamico.
  • Løgsuppe
    Dkr. 169,-
    Varm løgsuppe baseret på vegansk “hønse’’ fond. Serveres med baguette og gruyere

TATAR

Hovedret serveres med pomfritter

  • .
    Forret / Hovedret
  • Klassisk Tatar
    Dkr. 159,- / 279,-
    Hakket oksekød serveres med løg, kapers, rødbeder, cornichons, æggeblomme og peberrod.
  • Rørt Tatar
    Dkr. 159,- / 279,-
    Fint skåret oksekød med rå æggeblomme, kapers, cornichons, purløg og cognac.
  • Kalv
    Dkr. 159,- / 279,-
    Hakket kalvekød toppet med Comté, trøffelmayonnaise og rodfrugt chips.
  • Laks
    Dkr. 159,- / 279,-
    Groft skåret laks rørt med peberrodscreme og toppet med rugbrødschips.
  • Tun
    Dkr. 169,- / 289,-
    Groft skåret tun rørt med sesam og soya toppet med forårsløg.
  • Udvalg af tatar
    Dkr. 299,-
    Laks – Rørt – Kalv.

HOVEDRETTER

  • Hel Hummer
    Dkr. 459,-
    Hel canadisk hummer serveres med baguette og bearnaise.
  • Helstegt Rødspætte
    Dkr. 299,-
    Hel pandestegt rødspætte serveres med små kartofler, kapers og smørsauce.
  • Ovnbagt Laks
    Dkr. 249,-
    Ovnbagt norsk laks serveres med små kartofler, spinat og sauce hollandaise.
  • Surf ‘n’ Turf Deluxe
    Dkr. 469,-
    Halv hummer & rib-eye serveres med sauce bearnaise og pommes frites.
  • Steak Frites
    Dkr. 299,-
    250g Rib-eye serveres med sauce bearnaise og pommes frites.
  • Bistro Burger
    Dkr. 209,-
    Briochebolle med 200 g hakket okse, cheddarost og hjertesalat serveres med pommes frites og trøffelmayonnaise.
  • Nicoise salat
    Dkr. 189,-
    Grillet frisk tun, æg, kartofler og haricovertes serveres på en blandet salat.

TILVALG

  • Pommes frites
    Dkr. 69,-
  • Kartofler
    Dkr. 69,-
  • Salat
    Dkr. 69,-

OST

  • 4 forskellige oste
    Dkr. 149,-
    Comté Affine
    Morbier
    Epoisses
    Fourme d´Ambert Bleu

    Serveres med ristet rugbrød og æble chutney.

  • Et stykke ost
    Dkr. 79,-
    Comté Affine
    Morbier
    Epoisses
    Fourme d´Ambert Bleu

    Serveres med ristet rugbrød og æble chutney

DESSERT

  • Crème Brûlée
    Dkr. 99,-
  • Chokolademousse
    Dkr. 99,-
  • Vaniljeis
    Dkr. 99,-
  • Hindbærtærte
    Dkr. 99,-